Kåringen Reinslakteri

Kåringen reinslakteri er et godkjent slakteri med egen skjæreavdeling, samt utsalgssted, som i sin helhet er eid av reineierne selv. Slakteriet ligger idyllisk til ved E10 like overfor Kåringen turistsenter oppe på Kåringsfjellet i Lødingen kommune.

Nye produkter

Reinkjøtt

Elgkjøtt

Slakt og stykningsdeler

Hva vi kan tilby

Slakteriet leverer både hele og halve slakt i tillegg til stykningsdeler som indre/ytrefilet, surret steik, reinsdyrskav, koteletter, flatbiff m.m.

Vår policy er at vi skal ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss år etter år. Dette gjør at vi til enhver tid sørger for at de varer vi lever til våre kunder er av 100 % kvalitet. Alt kjøtt som blir slaktet på Kåringen reinslakteri er veterinærkontrollert.

Slakteriet har lang fartstid i bransjen og det har vært drevet slakteri på Kåringen i over 40 år.

  • Prosentandel av kjøtt: Reinkjøtt 74% 74%
  • Prosentandel av kjøtt: Elgkjøtt 26% 26%

Siste nyheter

Ofte stilte spørsmål

Her finner du noen ofte stilte spørsmål i forbindelse med salg og pris på våre produkter. Det er også mulig å kontakte slakteriet via telefon eller e-post for å stille spørsmål. Besøk også gjerne vår Facebookside hvor du også kan stille spørsmål.

Hvordan kan jeg bestille?

Ved å ta kontakt med slakteriet via telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finnes under «Kontakt oss»

Selger dere over disk?

Ja, ved å møte opp på slakteriet i åpningstidene kan du kjøpe over disk. Slakteriet ligger ved E10 ovenfor Kåringen Turistsenter. Trykk her for kart i Google Maps.

Hva er åpningstidene deres?

Gjeldende åpningstider finnes under «Åpningstider»

Hva er prisene for...

Pris for hvert enkelt produkt finnes under «Produkter», samt et utvalg finnes under «Prisliste»